Genpol & Gabolexin

Az élet nem mérhető pénzben, ezért megpróbálunk mindenkinek segíteni.

Genpol.net >>>

A Genpol biorezonanciás rendszerét és a Gabolexin készítményeket együtt alkalmazva, egy olyan egyedül álló gyógymódot kapunk, amely lehetőséget ad arra, hogy gyorsan és biztonságosan, és ha betartják az utasításokat tartósan meg gyógyuljanak azok a betegek, akik daganatos betegségben szenvednek.

Természetesen a tartós gyógyulás nem ilyen egyszerű és nem is garantálható minden esetben, de azok, akik a kezeléseket igénybe veszik, mindenre kiterjedő és egyénre szabott életviteli tanácsot kapnak, hogy ne jöjjön vissza soha többet a rákbetegség.

Ha azonban nem túl későn jelentkezik hozzánk és nem szeretné átélni a kemoterápiával és a sugárkezeléssel járó kellemetlen hatásokat, valamint betartja azokat az utasításokat, amelyeket a kezelések során kap, az eredmény nem marad el.

A terápia nem használható pl. szívritmus szabályzóval élő betegeknél és terhesség alatt, valamint utolsó fázisban lévő daganatos betegeknél.

Miből áll a kezelés és hogyan jelentkezhetek?

Alapvetően 3 program közül választhat a beteg.

Immun modulációs Start program

Az ár 500 Euro, amely tartalmazza:

 • A megadott havi Gabolexin Forte adagot, és 1 Gabolexin Gélt
 • Diétás útmutatót kifejezetten az ön személyére szabva
 • Genpol (4 terápiát). Intenzív 6 terápiát

A biorezonancia elvén működő elektromágneses hullámok úgy vannak beállítva, hogy megállítsák a rákos sejtek szaporodását.

Speciális étrend szükséges, és egy lista hétköznapi használati tárgyakról, amelyeket cserélni kell ahhoz, hogy a javulás hosszú távú legyen.

Ez a program el fogja magyarázni az egyes lépéseket, és útmutatást ad a további életvitelhez.

A programot meg kell ismételni állapottól függően 2-3 alkalommal.

Egyéb költségek (ha Kassán veszik igénybe a kezelést): Szállás 45EURO/nap, Speciális vérvizsgálat 65EURO/alkalom (minimum 2), utazás egyénileg.

A Technológiai Genpol intenzív támadás a daganat ellen. Ez egy irányított alkalmazás, amely jól meghatározott pontokra koncentrál a szervezetben, hogy a hatás maximális legyen. Az energia intenzitása függ a betegség típusától és annak állapotától.

A daganat megsemmisítése csak az egyik része a terápiának. Véleményünk szerint sokkal nagyobb probléma a felszámolás után, a szervezetből való eltávolítás. Fontos, hogy fokozatosan szabad csak elpusztítani a daganatot annak érdekében, hogy ne alakulhasson ki toxikus sokk. Ez a célja ennek a programnak.

Elmagyarázunk minden lépést, és a terapeuták megmutatják, hogy milyen problémák várnak önre, és hogyan kerülheti el őket, ill. hogyan küzdjön meg a mindennapokkal, hogy a betegség ne jöjjön vissza soha többé.

Az alkalmazás teljes időtartama 3-4 hét. 4kezelés/hét.

De lux Program

Ezt a programot külföldi és pihenni vágyó Magyar betegeknek ajánljuk.

A program díja 4 000 Euro, amely tartalmazza az alábbiakat:

 • 14 nap szállást egy csodálatos Panzióban, a Tátrában,
 • Intenzív programot és pihenést, napi 2 terápiát,
 • A Gabolexin plus és forte készítményeket,
 • Vérvizsgálatokat,
 • Személyre szabott étrendet és életmód tanácsadást.

Diéta specialista

Életmódváltás az első dolog, amit meg kell tennie a betegeknek, ha már diagnosztizálták nála valamilyen formában a rák bármely típusát.

Két diétás program kifejezetten az Ön ráktípusára van írva.

Intenzív program (10 nap Budapesten)

Ezt a programot minden hónap 10.-én, indítjuk legalább 3 beteg jelentkezése esetén. A program kimondottan a rákos sejtek elpusztítására és annak eltávolítására irányul.

A program díja 275 000 Ft (+ szállás, ha nem budapesti a beteg), mely tartalmaz:

 • Naponta 2 X 1 óra kezelést,
 • Személyre szabott tanácsadást,
 • Napi programok átbeszélését, betartásának ellenőrzését (étkezés, mozgás, pihenés),
 • Gabolexin immunerősítő csomagot.

Az Intenzív programmal 90% az esély állapotának javulására!

A Genpol & Gabolexin programok részvételi feltételei

 • A program indítása előtt 5 nappal minden friss lelet, illetve friss vérvételi eredmény leadása, amelyben a markerek, látszanak.
 • Részvételi szerződés aláírása.

Küldje el orvosi papírjait nekünk és megmondjuk tudunk-e segíteni, és ha igen, véleményezés után, megszervezzük az ön gyógyulását.

Bővebb, személyre szabott tájékoztatást személyesen, a Gabolexin Központban, vagy valamelyik elérhetőségünkön kaphat. Elérhetőségeink >>>

Hogyan hat a Gabolexin? Tudjon meg többet a Gabolexin hatásairól! >>>

A Gabolexin használatának eredményei számokban, képekben! >>>

Request a Call Back!

If you have any questions about the product or need any further information, give us a Call Back request and we will call you back in 24 hours!

Name:*

Tel:*

When should we call you?:

Send